StPr/25/1219
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 do 41,50 PLN
w zależności od doświadczenia zawodowego
Zakres obowiązków:
Produkcja kulinarna a' la carte, produkcja kulinarna z zachowaniem powtarzalności zgodnie z ustaleniami, dbałość o stan surowców, półproduktów i produktów, odbiór dostarczanego towaru pod kątem ilościowym i jakościowym, dbałość o czystość stanowisk pracy oraz stan maszyn i urządzeń.
Miejsce pracy:
Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Pracodawca:
PORT 110 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji, szkolenie stanowiskowe oraz szkolenia zawodowe, możliwość wyższego wynagrodzenia po okresie próbnym, możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę po okresie próbnym, możliwość rozwoju i awansu.
Inne wymagania:
Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji, szkolenie stanowiskowe oraz szkolenia zawodowe, możliwość wyższego wynagrodzenia po okresie próbnym, możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę po okresie próbnym, możliwość rozwoju i awansu.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Aleksander Miller
Nr telefonu:
89-648-20-50
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV prosimy przesyłać poprzez formularz olx.pl, dostarczyć osobiście do Recepcji Hotelu, ul. Konstytucji 3 Maja 7, Iława lub wysłać na adres: [email protected] do CV prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez Port 110 Sp. z o.o., ul. Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 Iława, moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail