Zakres obowiązków:
-przygotowywanie jedzenia na komunie, wesela
-przygotowywanie jedzenia na poczet restauracji, w której jedzenie jest wydawane w formie bufetu szwedzkiego, wydawane są śniadania, także w postaci stołu szwedzkiego
Miejsce pracy: 88-410 Biskupin 6, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Kucharz małej gastronomii z elementami jadła regionalnego, UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE
- Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A1 - początkujący, w piśmie: A1 - początkujący
Inne wymagania:
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A1 - początkujący, w piśmie: A1 - początkujący
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Olga Sobolewska
Nr telefonu:
506 495 505
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 6 850 PLN