Zakres obowiązków:
Czynności polegające na wykonywaniu potraw zgodnie z wewnętrznymi procedurami, gastronomicznym rozbiorze mięsa, przygotowywaniu warzyw i owoców do potraw, porcjowaniu i dekorowaniu wyrobów kulinarnych, zabezpieczaniu przed zepsuciem surowców, półproduktów i produktów gotowych, utrzymywaniu porządku na stanowiskach kuchennych, zmywaniu naczyń, czyszczeniu sprzętu kuchennego oraz powierzchni stołów i podłóg.
Miejsce pracy: Dąbrowskiego 20b, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Pracodawca: Hotel Gracja Józef Kuczyński
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe
- samodzielne prowadzenie kuchni, Przyuczenie do zawodu kucharza
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Michał Żyławy
Nr telefonu:
957202815
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN