StPr/25/0235
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędziami,maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń itd
Miejsce pracy:
Podmurze 4, 74-500 Chojna, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Chojnie
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe, kierunek: kucharz
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Anita Makarońska
Nr telefonu:
914142593 w.18
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon