Zakres obowiązków:
Do Twoich zadań należeć będzie przygotowywanie:
Codziennej oferty a la carte
Dań ze standardowego menu zmieniającego się sezonowo
Dań rybnych i mięsnych długo i krótko smażonych, wegetariańskich i wegańskich
Domowych wywarów, zup, sosów
Przetwarzanie świeżych ryb i dziczyzny
Domowych ciast, tart i deserów
Przygotowanie wszystkich dań według podanych receptur
Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe z menu lub ofertą w formie bufetu
Prace porządkowe według znormalizowanych zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
Miejsce pracy: Am Pinnower See 3, 03172 Schenkendöbern, Niemcy
Pracodawca: Hotel & Restaurant Karpfenschänke Doreen Noack
Liczba godzin pracy w tygodniu: 35
Typ propozycji: praca stała
Wymagania konieczne:
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1) Doświadczenie w pracy w kuchni
Inne wymagania:
Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1) Doświadczenie w pracy w kuchni
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV, certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów:
E-mailem, pocztą, osobiście
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 12,5 EUR