StPr/25/0395
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 PLN
Zakres obowiązków:
Mile widziane doświadczenie pracy w gastronomii albo ukończenie szkoły gastronomicznej i praktyki zawodowej
Realizacja zamówień z bieżącej karty
Przygotowanie dań na imprezy okolicznościowe
Wprowadzanie dań sezonowych
Wykonywanie poleceń szefa kuchni
Dbanie o odpowiednią estetykę pracy
Samodzielność w pracy
Dyspozycyjność
Współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni oraz bufetu
Oferujemy:
umowę zlecenie lub umowę o pracę, poprzedzoną umową na okres próbny
możliwość pracy z doświadczonymi kucharzami
godziny pracy: 8.00-20.00 - do przepracowania ok. 168 godzin miesięcznie
szkolenia
premie
Miejsce pracy:
Bohaterów Warszawy 15, 73-200 Choszczno, powiat: choszczeński, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "Społem"
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- zawód: Kucharz*
- [Inne] : przede wszystkim otwartość, chęć do pracy i uczenia się nowych rzeczy odpowiedzialność i dojrzałość– wiek nie ma dla nas znaczenia umiejętność delegowania zadań dobry smak umiejętność pracy w zespole wysoka kultura osobista, poszanowanie higieny pracy, szacunek wobec współpracowników dobra organizacja pracy, samodzielność, dyspozycyjność i punktualność książeczka sanepidowska
Inne wymagania:
[Inne] : przede wszystkim otwartość, chęć do pracy i uczenia się nowych rzeczy odpowiedzialność i dojrzałość– wiek nie ma dla nas znaczenia umiejętność delegowania zadań dobry smak umiejętność pracy w zespole wysoka kultura osobista, poszanowanie higieny pracy, szacunek wobec współpracowników dobra organizacja pracy, samodzielność, dyspozycyjność i punktualność książeczka sanepidowska
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Roksana Korzepa
Nr telefonu:
957652369
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail