StPr/25/0511
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 333 PLN
Zakres obowiązków:
sporządzanie według ustalonych norm i receptur kulinarnych różnych potraw,
przestrzeganie obowiązujących norm w zakresie porcjowania, jakości, estetyki i higieny wydawanych posiłków,
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich posiłków,
punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków,
zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie,
porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywieniowymi,
przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami instytucji sanitarnych,
przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoz., higieniczno-sanitarnych,
mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją,
dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych.
Miejsce pracy:
Kornatka, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: gimnazjalne
- osoba po zakończeniu stażu
Inne wymagania:
osoba po zakończeniu stażu
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Aneta Żurek
Nr telefonu:
122710630
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie z PUP