StPr/25/0657
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 PLN
godzinowy system wynagradzania - wynagrodzenie od 30,50 zł/h brutto w zależności od doświadczenia
Zakres obowiązków:
1. Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,
2. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,
3. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,
4. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,
5. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
6. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,
7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,
8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę.
Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
Miejsce pracy:
3 Maja 122 a, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Pracodawca:
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- mile widziane doświadczenie w zawodzie
Inne wymagania:
mile widziane doświadczenie w zawodzie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Wiktoria Ślizewska
Nr telefonu:
695 732 851
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV przesłać na adres e-mail: [email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontatk osobisty po telefonicznym umówieniu się, Godziny : 12:00 - 21:00