StPr/25/1132
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym+ wysługa lat, pakiet socjalny
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z dietami obowiązującymi w szpitalu.
2. Współpraca z zespołem kuchni i dietetykami.
3. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno epidemiologicznymi.
4. Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw.Praca w godz. 6-14/7-15.
Miejsce pracy:
Augustyna Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Pracodawca:
SZPITAL WOJEWÓDZKI W OPOLU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- minimum zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz (mile widziane w placówkach ochrony zdrowia lub zbiorowego żywienia) Umiejętności, oczekiwania: Znajomość zasad HACCP
Inne wymagania:
minimum zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz (mile widziane w placówkach ochrony zdrowia lub zbiorowego żywienia) Umiejętności, oczekiwania: Znajomość zasad HACCP
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Viktoria ZiajA
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Termin: telefonicznie umówić się na spotkanie