StPr/25/0324
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Główne obowiązki:
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i pracowników szkoły, zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi, jadłospisem i zasadami dietetyki dziecięcej.
Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych (mycie, krojenie, gotowanie, smażenie, pieczenie, itp.).
Dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw – zgodność z recepturą, temperatura, smak, wygląd.
Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP, GHP, GMP).
Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w pomieszczeniach kuchennych i magazynowych.
Pomoc przy odbiorze dostaw produktów spożywczych – sprawdzanie ilości i jakości towaru, terminów przydatności do spożycia.
Racjonalne gospodarowanie produktami – zapobieganie marnowaniu żywności.
Miejsce pracy:
86-212 Grubno 56, powiat: chełmiński, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca:
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- badania sanitarno -epidemiologiczne, doświadczenie w zawodzie, kucharz małej gastronomii
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Edyta Chrapińska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail