StPr/25/0400
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666,70 PLN
premia 15%) + dodatek stażowy
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw na wyznaczony czas zgodny z otrzymanym wcześniej jadłospisie,pobieranie próbek żywnościowych stosownie do zalecanych przepisów, wydawanie porcji żywnościowych osobom korzystających z wyżywienia, przyjmowanie z magazynów produktów żywnościowych na podstawie odpowiedniej asygnaty,racjonalne wykorzystanie otrzymanych produktów spożywczych w trakcie obróbki wstępnej i obróbki termicznej,
dokładna znajomość zasad i instrukcji z zakresu Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) oraz Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), ścisłe przestrzeganie ich w procesie przygotowania posiłków,sprawowanie ścisłego nadzoru nad powierzonym, mieniem i sprzętem,prowadzenie dokumentacji wymaganej zgodnie z wewnętrznymi przepisami.
Miejsce pracy:
Hugona Kołłątaja 4, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: karkonoski, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- DOŚWIADCZENIE W PRACY W GASTRONOMII, W TYM NA STANOWISKU KUCHARZ, AKTUALNE BADANIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Inne wymagania:
DOŚWIADCZENIE W PRACY W GASTRONOMII, W TYM NA STANOWISKU KUCHARZ, AKTUALNE BADANIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Krystyna Gromko
Nr telefonu:
757253020
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail