StPr/25/2276
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
5 500 PLN
Zakres obowiązków:
- Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego oraz jego odpowiedni rozdział w magazynach przykuchennych;
- Przyrządzanie posiłków według opisu technologicznego i procesu produkcyjnego potraw;
- Wypełnianie rejestrów mycia i dezynfekcji pomieszczeń zgodnie z dokumentacją HACCP po wykonaniu czynności;
- Dbałość i utrzymywanie czystości oraz należytego stanu sanitarnohigienicznego stanowiska pracy, pomieszczeń produkcyjnych oraz sprzętu gastronomicznego;
- Przestrzeganie prawidłowej eksploatacji i obsługi sprzętu, maszyn gastronomicznych i urządzeń chłodniczych znajdujących się w kuchni;
- Dbałość o przechowywanie we właściwych warunkach sanitarno-higienicznych odpadów pokonsumpcyjnych;
- Wykonywanie prac gospodarczy i porządkowych w obiektach stołówkowych w okresach przerw technologicznych związanych z zabezpieczeniem sanitarnym, oraz utrzymaniem technicznym obiektów;
- Wykonywanie obowiązków służbowych poza miejscem stałej dyslokacji AWL (poligon, place ćwiczeń).
Równoważny system czasu pracy.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - e-mail: [email protected]
Miejsce pracy:
Czajkowskiego 109, 51-147 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
AKADEMIA WOJSK LĄDOWYCH IMIENIA GENERAŁA TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
- wykształcenie: zawodowe/średnie, staż pracy/doświadczenie zawodowe: min. 2 lata, umiejętności i uprawnienia: Prawo do wykonywania zawodu kucharza, Znajomość zasad systemu HACCP (w tym GMP i GHP), inne: Obywatelstwo polskie, Dyspozycyjność (praca zmianowa)
Inne wymagania:
wykształcenie: zawodowe/średnie, staż pracy/doświadczenie zawodowe: min. 2 lata, umiejętności i uprawnienia: Prawo do wykonywania zawodu kucharza, Znajomość zasad systemu HACCP (w tym GMP i GHP), inne: Obywatelstwo polskie, Dyspozycyjność (praca zmianowa)
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
-
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail