StPr/25/0576
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 PLN
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu i recepturami,
- dbanie o jakość i świeżość składników,
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
współpraca z pozostałymi członkami zespołu,
- opracowywanie nowych dań.
Miejsce pracy:
SPORTOWA 6, 64-500 Szamotuły, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ W SZAMOTUŁACH SP. Z O.O.
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, kreatywność i dbałość o szczegóły, Umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy jako kucharz - mile widziane w restauracji hotelowej
- - doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika, - na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie), - wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych, - miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły
Inne wymagania:
- doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika, - na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie), - wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych, - miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Paweł Sadowski
Nr telefonu:
884004270
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon