StPr/25/2603
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
6 900 PLN
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym,
- Porcjowanie i pakowanie gotowych potraw,
- Dbanie o produkty oraz o powierzony sprzęt,
- Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP,
- Dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych
- Obsługa i konserwacja sprzętu kuchennego
- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
Praca w godz.: 6:00-14:00.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - e-mail: [email protected]
Miejsce pracy:
Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- zawód: Kucharz*
- wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe w kierunku kucharz, staż pracy: mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii, ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, dokładność, rzetelność i bardzo dobra organizacja czasu pracy
Inne wymagania:
wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe w kierunku kucharz, staż pracy: mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii, ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, dokładność, rzetelność i bardzo dobra organizacja czasu pracy
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
-
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail