StPr/25/0891
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
4 740 PLN
+ dodatek stażowy.
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie i wydawanie posiłków, sporządzanie jadłospisów, wykonywanie prób pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP), oraz zasad HACCP.
Miejsce pracy:
Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie średnie - technik technologii żywności, prawo jazdy kat.B, ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, obowiązkowość, pomysłowość przy sporządzaniu jadłospisów we współpracy z intendentem, pasja do gotowania.
Inne wymagania:
Wykształcenie średnie - technik technologii żywności, prawo jazdy kat.B, ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, obowiązkowość, pomysłowość przy sporządzaniu jadłospisów we współpracy z intendentem, pasja do gotowania.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Magdalena Szczepaniak
Nr telefonu:
774489955
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV