StPr/25/1186
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie:
od 4 921 PLN
+ dodatek stażowy
Zakres obowiązków:
1.Dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków,
2.Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy.
3.Przygotowanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków.
4. Organizowanie rozdziału gotowych posiłków zgodnie z wykazami żywionych.
5. Wydawanie posiłków z uwzględnieniem estetyki i przepisowej temperatury posiłku.
Miejsce pracy:
4 Marca 3, 75-901 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
17 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub ukończony kurs kucharza, preferowany staż pracy - 2 lata na stanowisku kucharza, Wymagania dodatkowe: - obsługa urządzeń gastronomicznych - staranność, sumienność, elastyczność w pracy
Inne wymagania:
wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub ukończony kurs kucharza, preferowany staż pracy - 2 lata na stanowisku kucharza, Wymagania dodatkowe: - obsługa urządzeń gastronomicznych - staranność, sumienność, elastyczność w pracy
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
261456128
Wymagane dokumenty:
dodatkowe informacje: praca w godz. 5:00 - 13:00, 12:00 - 20:00, szczegółowe informacje dotyczące naboru znajdują się na stronie internetowej 17 WOG
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, poczta