StPr/25/0494
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji.
2. Zarządzanie zapisami składników oraz kontrola jakości produktów.
3. Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz kuchni.
4. Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego i obsługą restauracji.
5. Planowanie i tworzenie nowych przepisów oraz udoskonalanie obecnych dań.
Miejsce pracy:
37-400 Nowosielec 176, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Pracodawca:
RESTAURACJA PODKOWA Kazimiera Kowal
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała, praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Praca w kuchni, umiejętność pracy w zespole, gotowanie
- [Umiejętność 1] : dobra znajomość kuchni polskiej
Inne wymagania:
[Umiejętność 1] : dobra znajomość kuchni polskiej
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Kazimiera Kowal
Nr telefonu:
698860812
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail