StPr/25/1721
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
4 666 PLN
Praca w godz. 5:00-13:00 Oferujemy: stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, praca w świetnie wyposażonej w nowoczesny sprzęt kuchni, świadczenia socjalne min. tzw. wczasy pod gruszą, posiłek regeneracyjny, premia uznaniowa, dodatek za staż pracy
Zakres obowiązków:
odpowiednie sporządzanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami
dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi poszczególnych porcji,
racjonalne gospodarowanie surowcem,
dbanie o przestrzeganie zasad dystrybucji posiłków w systemie tacowym i cateringowym oraz
procedur i standardów HACCP i GHP/GMP.
Miejsce pracy:
Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca:
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. L. RYDYGIERA W TORUNIU
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Wymagania niezbędne: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne, umiejętne gospodarowanie surowcem, znajomość podstaw dietetyki, znajomość i przestrzeganie standardów HACCP, samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, gotowość do pracy w godzinach porannych (tj. 5:00-13:00) w systemie pracy zmianowej, również w święta i weekendy. Wymagania dodatkowe: mile widziane min. dwuletnie doświadczenie w pracy w gastronomii, szczególnie na stanowisku samodzielnego kucharza.
Inne wymagania:
Wymagania niezbędne: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne, umiejętne gospodarowanie surowcem, znajomość podstaw dietetyki, znajomość i przestrzeganie standardów HACCP, samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, gotowość do pracy w godzinach porannych (tj. 5:00-13:00) w systemie pracy zmianowej, również w święta i weekendy. Wymagania dodatkowe: mile widziane min. dwuletnie doświadczenie w pracy w gastronomii, szczególnie na stanowisku samodzielnego kucharza.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
Wymagane dokumenty: wypełniony kwestionariusz osobowy i list motywacyjny, oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacyjnych, kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie. dokumenty należy złożyć: do 28 listopada 2025 r. miejsce składania dokumentów: Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera w Toruniu, ul. Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruń z dopiskiem: Oferta kucharz ofertę można złożyć osobiście w Kancelarii Szpitala lub drogą pocztową na ww. adres lub przesłać na adres e-mailowy: [email protected] (tytuł wiadomości: oferta pracy Oferta-kucharz). Informujemy, że skontaktujemy się z kandydatami w celu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. Dyrektor Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. L. Rydygiera w Toruniu dr Sylwia Sobcza
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, poczta, Termin: do 28.11.2025 r.

Zaloguj się przez Facebook