StPr/25/0925
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;
-pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;
-zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;
-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;
-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);
-gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;
-wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;
-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;
-wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;
-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;
-przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;
-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;
-stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
Miejsce pracy:
Dobczyce, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- aktualna książeczka Sanepid
- mile widziane doświadczenie zawodowe
Inne wymagania:
mile widziane doświadczenie zawodowe
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Klaudia Mleczek
Nr telefonu:
123729626
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie do pracy

Zaloguj się przez Facebook