StPr/25/0852
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw i dań zgodnie z menu restauracji, w szczególności pizzy, makaronów, śniadań i deserów kuchni włoskiej, przygotowywanie ciast do pizzy (wyrabianie, porcjowanie, formowanie) oraz wypiek pizzy w specjalistycznym piecu, przygotowywanie sosów, składnikóww i dodatków do potraw zgodnie z technologią produkcji, utrzymanie czystości i porządku na stamowisku, praca w godzinach 12.00-20.00
Miejsce pracy:
Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- doświadczenie minimum 5 miesięcy, praktyczna znajomość technologii przygotowywania pizzy, makaronów oraz podstawowych dań kuchni włoskiej, umiejętność wypieku pizzy w piecu gastronomicznym oraz kontroli temperatury i czasu wypieku, znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP), umiejętność przygotowywania deserów kuchni włoskiej, organizacji miejsca pracy i pracy pod presją czasu.
Inne wymagania:
doświadczenie minimum 5 miesięcy, praktyczna znajomość technologii przygotowywania pizzy, makaronów oraz podstawowych dań kuchni włoskiej, umiejętność wypieku pizzy w piecu gastronomicznym oraz kontroli temperatury i czasu wypieku, znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP), umiejętność przygotowywania deserów kuchni włoskiej, organizacji miejsca pracy i pracy pod presją czasu.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Anna Krawczyk
Nr telefonu:
322978746
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie

Zaloguj się przez Facebook