StPr/25/1059
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 806 PLN
Zakres obowiązków:
Sporządzanie rożnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obróbka surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna). Gastronomiczna rozbiórka mięsa różnych zwierząt. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Miejsce pracy:
Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe, zasadnicze zawodowe
- Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane branżowe - kucharz.
Inne wymagania:
Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane branżowe - kucharz.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Doradca klienta
Nr telefonu:
067-215-11-27
Wymagane dokumenty:
Skierowanie do pracodawcy

Zaloguj się przez Facebook