StPr/24/1456
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 5 150 PLN
+ wysługa lat
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie całodziennych posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,
jadłospisem i zaleceniem dietetycznym przy użyciu wszystkich produktów wydanych z magazynów oraz zgodnie z wymogami sanitarnymi
- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw
- porcjowanie i wydawanie posiłków z uwzględnieniem wagi porcji, higieny i estetyki
- udział w przygotowywaniu jadłospisów- dekadówek
- pomoc w przyjmowaniu towarów
- utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz sprzętu i urządzeń zgodnie z
wymogami sanitarnymi
- dbałość o zabezpieczenie ilościowe w artykuły chemii gospodarczej i specjalistycznej oraz zapoznanie się z kartami charakterystyk tych artykułów
zapoznanie się i przestrzeganie zapisów dobrej praktyki higienicznej, regulaminów,
zarządzeń i instrukcji
- właściwe pobieranie, przechowywanie i opisywanie próbek żywności
- dopilnowanie terminów ważności produktów
- realizacja rocznego planu działania zgodnie z założeniami
- pomoc przy organizowaniu i obsłudze okolicznościowych uroczystości
- dbanie o sprzęt i wyposażenie ośrodka oraz odpowiedzialność za powierzone mienie
Miejsce pracy:
Bosmańska 32 A, 81-116 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Pracodawca:
MIEJSKI OSRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W GDYNI
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
- Mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Praca w godzinach 7:30-18:30 (równoważny czas pracy).
Inne wymagania:
Mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Praca w godzinach 7:30-18:30 (równoważny czas pracy).
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Mirosława Cuper
Nr telefonu:
058 625 39 01
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
- CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 7:00-14:30