StPr/24/2177
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 do 4 666 PLN
brutto
Zakres obowiązków:
Wykształcenie min. zawodowe branżowe (Kucharz); obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni; znajomość zasad przygotowywania posiłków, w tym dietetycznych; przestrzeganie zasad systemu dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP i GHP) oraz procedur europejskiego systemu HACCP;
mile widziane aktualne badania do celów sanitarno epidemiologicznych; mile widziana obsługa komputera; odpowiedzialność za gospodarowanie, segregację artykułów żywnościowych pobranych z magazynu oraz dbałość o ich przechowywanie w odpowiedniej temperaturze w magazynie; wykonywanie czynności wynikających z dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,
terminowe i higieniczne przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem,
właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków; utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz stanu sanitarnego pomieszczeń,
współudział w opracowywaniu jadłospisu dla pensjonariuszy; pobieranie prób posiłków i odpowiednie ich przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami
wykonywanie innych poleceń Kierownika Ośrodka Wsparcia lub Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
Miejsce pracy:
1 Maja 45, 44-194 Knurów, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Pracodawca:
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe
- doświadczenie w pracy w zespole, punktualność, kreatywność, obsługa komputera - pakiet programów office
- [Inne] : wykształcenie min. zawodowe branżowe (Kucharz) obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni znajomość zasad przygotowywania posiłków, w tym dietetycznych, przestrzeganie zasad systemu dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP i GHP) oraz procedur europejskiego systemu HACCP. mile widziane aktualne badania do celów sanitarno – epidemiologicznych, mile widziana obsługa komputera
Inne wymagania:
[Inne] : wykształcenie min. zawodowe branżowe (Kucharz) obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni znajomość zasad przygotowywania posiłków, w tym dietetycznych, przestrzeganie zasad systemu dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP i GHP) oraz procedur europejskiego systemu HACCP. mile widziane aktualne badania do celów sanitarno – epidemiologicznych, mile widziana obsługa komputera
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Agata Twardawa
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, poczta