69a0fd0a-d1b4-4314-90a0-7ee0b82f65a4
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 40 000 NOK
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i przyrządzanie dużej ilości potraw według standardowych receptur i harmonogramów produkcji, zgodnie ze standardami i specyfikacją firmy. Pomoc w planowaniu i realizacji menu, dobra organizacja pracy oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy, przestrzegając zasad bezpieczeństwa i higieny żywności, monitoring i zarządzanie zapasami żywności, dbając o utrzymanie poziomu zapasów i efektywne wykorzystanie produktów, ścisła współpraca z zespołem serwisowym.
Miejsce pracy:
Krødefjordveien 1410, 3536 Noresund, Norwegia
Pracodawca:
Sole Gjestegård
Liczba godzin pracy w tygodniu:
37.5
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
- Wymagane udokumentowane doświadczenie w pracy jako kucharz/szef kuchni – minimum 4 lata. Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, efektywność wykonywanej pracy, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, doskonała umiejętność zarządzania czasem i umiejętność radzenia sobie z wieloma zadaniami jednocześnie, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna.
Inne wymagania:
Wymagane udokumentowane doświadczenie w pracy jako kucharz/szef kuchni – minimum 4 lata. Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, efektywność wykonywanej pracy, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, doskonała umiejętność zarządzania czasem i umiejętność radzenia sobie z wieloma zadaniami jednocześnie, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz