StPr/25/1142
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
w zależności od kwalifikacji, doświadczenia
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań a'la carte, przygotowanie dań bufetowych.
Miejsce pracy:
14-260 Mortęgi 3, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Pracodawca:
"PAŁAC MORTĘGI" Sp. z o.o.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
- badania sanepidowskie
- Jeśli jest dla Ciebie ważne: terminowo wypłacane wynagrodzenie, adekwatne do doświadczenia i posiadanych umiejętności zawodowych, stabilne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju i poszerzania swoich kompetencji, praca w przyjaznym zespole, U nas to znajdziesz!
Inne wymagania:
Jeśli jest dla Ciebie ważne: terminowo wypłacane wynagrodzenie, adekwatne do doświadczenia i posiadanych umiejętności zawodowych, stabilne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju i poszerzania swoich kompetencji, praca w przyjaznym zespole, U nas to znajdziesz!
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Joanna Wroszkowska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Jeśli czujesz, że to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie zaaplikuj do nas i daj się bliżej poznać. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w procesie rekrutacji prowadzonym przez firmę Pałac Mortęgi Sp. z o.o. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/-em poinformowana/-y o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania, wycofania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne." Informacje Prawne Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w procesie rekrutacji prowadzonym przez firmę Pałac Mortęgi Sp. z o.o. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/-em poinformowana/-y o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania, wycofania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne."
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail