KUCHARZ A LA CARTE

KUCHARZ A LA CARTE

Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Znajomość języka
angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 3 600 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
5dd20705-c4ae-49f0-b779-95c6e781a2d3

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wynagrodzenie:
od 3 600 EUR

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i serowanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji i na wynos/dowóz, praca zespołowa. Nadzór nad pracą personelu pomocniczego.

Miejsce pracy:
Storgata 6, 3950 Brevik, Norwegia

Pracodawca:
Restaurant Sjöloftet

Liczba godzin pracy w tygodniu:
37.5

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz - certyfikat
  • angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
  • doskonała organizacja pracy
  • Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna. Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 5 lat.


Inne wymagania:
Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna. Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 5 lat.

Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP

Wymagane dokumenty:
CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw

Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – kucharz a la carte
Dodano: 12.06.2025, 04:18
ID ogłoszenia: 237035
Udostępnij:
Dodano: 12.06.2025, 04:18
ID ogłoszenia: 237035

Zobacz inne oferty

2 000 €netto
Nowe
Caring Personnel
Coburg
2 000 €netto
Dodano: 10 godz. temu
Do góry