5dd20705-c4ae-49f0-b779-95c6e781a2d3
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 3 600 EUR
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i serowanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji i na wynos/dowóz, praca zespołowa. Nadzór nad pracą personelu pomocniczego.
Miejsce pracy:
Storgata 6, 3950 Brevik, Norwegia
Pracodawca:
Restaurant Sjöloftet
Liczba godzin pracy w tygodniu:
37.5
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz - certyfikat
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
- doskonała organizacja pracy
- Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna. Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 5 lat.
Inne wymagania:
Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna. Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 5 lat.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – kucharz a la carte