StPr/24/15133
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 860 PLN
+ Premia 5%; + Dodatek za wysługę lat;
Zakres obowiązków:
- dbałość o stan sanitarno-higieniczny;
- przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem;
- przygotowywanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej.
Miejsce pracy:
Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe; - co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego; - znajomość przepisów i zasad związanych z przyrządzaniem potraw; - komunikatywna znajomość języka polskiego; - ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; Udział w rekrutacji po złożeniu kwestionariusza dostępnego na stronie ozgst.wp.mil.pl i przesłaniu na adres [email protected] Kontakt: Tel. 261 847 010 e-mail: [email protected]
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe; - co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego; - znajomość przepisów i zasad związanych z przyrządzaniem potraw; - komunikatywna znajomość języka polskiego; - ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; Udział w rekrutacji po złożeniu kwestionariusza dostępnego na stronie ozgst.wp.mil.pl i przesłaniu na adres [email protected] Kontakt: Tel. 261 847 010 e-mail: [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
61 847 010
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Udział w rekrutacji po złożeniu kwestionariusza dostępnego na stronie ozgst.wp.mil.pl i przesłaniu na adres [email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail