StPr/25/09187
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 760 PLN
Możliwość dłuższej współpracy.
Zakres obowiązków:
- dobór odpowiednich składników;
- odmierzenie ilości poszczególnych produktów;
- stosowanie właściwej techniki gotowania;
- dbałość o estetykę i prezentację potraw;
- dopasowanie smaku do preferencji klientów;
- przestrzeganie norm żywieniowych i zdrowotnych;
- zapobieganie marnowaniu żywności;
- nadzór i kontrola na każdym etapie produkcji potraw;
- bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków;
- regularna dezynfekcja powierzchni i narzędzi kuchennych;
- przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy;
- stosowanie odpowiednich środków ochrony przy pracach z niektórymi produktami;
- zapewnienie najwyższej jakości usług dla klientów;
- gotowość do spełnienia specjalnych wymagań seniorów CAM (np. diety, alergie);
- pozytywne nastawienie i zaangażowanie w pracę zespołową, które odbija się na opinii bywalców CAM
Miejsce pracy:
Władysława Korotyńskiego 13, 02-121 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Centrum Aktywności Międzypokoleniowej "Nowolipie"
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
- zawód: Kucharz*
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe (kucharz). Dobra organizacja pracy. Umiejętność zarządzania pracą zespołu. Wyczucie smaku. Wielozadaniowość. Skrupulatność. Dbanie o porządek. Odporność na stres. Komunikatywność. Umiejętność pracy pod presją czasu. Komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Miejsce pracy: ul. Korotyńskiego 13 (Ochota) Miejsce pracy: CAM Zgłoszenia: tel. 22 636 70 42; e-mail: [email protected]
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe (kucharz). Dobra organizacja pracy. Umiejętność zarządzania pracą zespołu. Wyczucie smaku. Wielozadaniowość. Skrupulatność. Dbanie o porządek. Odporność na stres. Komunikatywność. Umiejętność pracy pod presją czasu. Komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Miejsce pracy: ul. Korotyńskiego 13 (Ochota) Miejsce pracy: CAM Zgłoszenia: tel. 22 636 70 42; e-mail: [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
22 636 70 42
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail