KUCHARZ K/M

KUCHARZ K/M

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Znajomość języka
polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 4 760 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/09187

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 4 760 PLN
Możliwość dłuższej współpracy.

Zakres obowiązków:
- dobór odpowiednich składników;
- odmierzenie ilości poszczególnych produktów;
- stosowanie właściwej techniki gotowania;
- dbałość o estetykę i prezentację potraw;
- dopasowanie smaku do preferencji klientów;
- przestrzeganie norm żywieniowych i zdrowotnych;
- zapobieganie marnowaniu żywności;
- nadzór i kontrola na każdym etapie produkcji potraw;
- bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków;
- regularna dezynfekcja powierzchni i narzędzi kuchennych;
- przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy;
- stosowanie odpowiednich środków ochrony przy pracach z niektórymi produktami;
- zapewnienie najwyższej jakości usług dla klientów;
- gotowość do spełnienia specjalnych wymagań seniorów CAM (np. diety, alergie);
- pozytywne nastawienie i zaangażowanie w pracę zespołową, które odbija się na opinii bywalców CAM

Miejsce pracy:
Władysława Korotyńskiego 13, 02-121 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Pracodawca:
Centrum Aktywności Międzypokoleniowej "Nowolipie"

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
  • zawód: Kucharz*
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe (kucharz). Dobra organizacja pracy. Umiejętność zarządzania pracą zespołu. Wyczucie smaku. Wielozadaniowość. Skrupulatność. Dbanie o porządek. Odporność na stres. Komunikatywność. Umiejętność pracy pod presją czasu. Komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Miejsce pracy: ul. Korotyńskiego 13 (Ochota) Miejsce pracy: CAM Zgłoszenia: tel. 22 636 70 42; e-mail: [email protected]


Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe (kucharz). Dobra organizacja pracy. Umiejętność zarządzania pracą zespołu. Wyczucie smaku. Wielozadaniowość. Skrupulatność. Dbanie o porządek. Odporność na stres. Komunikatywność. Umiejętność pracy pod presją czasu. Komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Miejsce pracy: ul. Korotyńskiego 13 (Ochota) Miejsce pracy: CAM Zgłoszenia: tel. 22 636 70 42; e-mail: [email protected]

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
22 636 70 42

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Dodano: 30.08.2025, 04:09
ID ogłoszenia: 303310
Udostępnij:
Dodano: 30.08.2025, 04:09
ID ogłoszenia: 303310

Zobacz inne oferty

2 000 €netto
Nowe
Caring Personnel
Lichtenfels
2 000 €netto
Dodano: 11 godz. temu
1 700 €netto
Nowe
Pflege mit Herz Polen
Waldshut-Tiengen
1 700 €netto
Dodano: 15 godz. temu
2 000 €netto
Nowe
Pflege mit Herz Polen
Neustadt an der Weinstraße
2 000 €netto
Dodano: 14 godz. temu
Do góry