StPr/25/10533
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 5 688 PLN
Zakres obowiązków:
- znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszanie ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych,
- przyrządzanie zdrowych posiłków według ustalonego jadłospisu zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci oraz gramaturą porcji,
- bróbka technologiczna i termiczna produktów w celu przygotowania posiłków,
- czuwanie nad zachowaniem odpowiedniej temperatury przygotowanych potraw, nad ich jakością oraz wartością odżywczą i smakową,
- wydawanie posiłków (śniadania, obiady , podwieczorki),
- utrzymanie porządku w kuchni, stołówce, zmywaku, przy wydawaniu posiłków,
- wykonywanie czynności związanych z systemem HACCP i Dobrą Praktyką Higieniczną.
Miejsce pracy:
Wilgi 19, 04-831 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 140 IM. KAZIMIERZA JEŻEWSKIEGO
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Kucharz*
- umiejętność pracy w zespole, badania sanepidowskie, Certyfikat: System HACCP zintegrowany z zasadami dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej
- Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, Certyfikat: System HACCP zintegrowany z zasadami dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej, umiejętność pracy w zespole, badania sanepidowskie. Miejsce pracy: ul. Wilgi 19. Godziny pracy: 7-15. Zgłoszenia: [email protected], 22 615 73 04.
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, Certyfikat: System HACCP zintegrowany z zasadami dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej, umiejętność pracy w zespole, badania sanepidowskie. Miejsce pracy: ul. Wilgi 19. Godziny pracy: 7-15. Zgłoszenia: [email protected], 22 615 73 04.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
22 615 73 04
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail