KUCHARZ/ KUCHARKA

KUCHARZ/ KUCHARKA

Gdański Urząd Pracy

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
6 000 - 9 500 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/3801

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 6 000 do 9 500 PLN
atrakcyjna stawka godzinowa (32-25zł/h) lub miesięczna pensja, możliwość dostosowania grafiku do potrzeb pracownika, w pełnym i niepełnym wymiarze godzin. Nowoczesna kuchnia wyposażona w najwyższej jakości sprzęt, praca w dynamicznym, przyjaznym i zgranym zespole, zniżki na posiłki dla rodziny i przyjaciół, darmowe lub zniżkowe posiłki podczas pracy, wsparcie ze strony kierownictwa, regularne spotkania integracyjne i imprezy firmowe, dostęp do środków ochrony indywidualnej i odzieży roboczej.

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu. Opracowywanie nowych dań i zmiana menu w zależności od sezonu i dostępności składników. Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania. Zarządzanie zapasami, zamawianie świeżych produktów i kontrola dat. Dbanie o zachowanie standardów higieny i czystości w kuchni. Współpraca z kelnerami i innymi pracownikami restauracji. Wspieranie pracy zespołu podczas szczytowych godzin w sytuacjach kryzysowych. Utrzymywanie relacji z dostawcami i współpraca w celu uzyskania najlepszych produktów. Rozwój swoich umiejętności kulinarnych oraz inspirowanie pozostałych członków zespołu do ciągłego doskonalenia się. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).

Miejsce pracy:
Młodej Polski 5, 83-010 Straszyn, powiat: gdański, woj: pomorskie

Pracodawca:
MARILYN BAR RADOSŁAW WOŁKANOWSKI

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca w wolne dni

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe
  • doświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym lokalu gastronomicznym, znajomość różnorodnych technik kulinarnych oraz umiejętność profesjonalnego przygotowywania potraw, umiejętności organizacyjne i zdolność pracy w warunkach dużej presji czasu, kreatywność w kreowaniu nowych dań oraz umiejętność pracy z menu, zdolność do pracy w zespole, komunikatywność, dokładność i dbałość o szczegóły w przygotowywaniu oraz podawaniu potraw. Gotowość do pracy w elastycznych godzinach, w tym w weekendy i święta. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub kursy kucharskie.


Inne wymagania:
doświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym lokalu gastronomicznym, znajomość różnorodnych technik kulinarnych oraz umiejętność profesjonalnego przygotowywania potraw, umiejętności organizacyjne i zdolność pracy w warunkach dużej presji czasu, kreatywność w kreowaniu nowych dań oraz umiejętność pracy z menu, zdolność do pracy w zespole, komunikatywność, dokładność i dbałość o szczegóły w przygotowywaniu oraz podawaniu potraw. Gotowość do pracy w elastycznych godzinach, w tym w weekendy i święta. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub kursy kucharskie.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
793 317 672

E-mail:
[email protected]

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Dodano: 11.05.2025, 04:00
ID ogłoszenia: 211521
Wynagrodzenie
6 000 - 9 500 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
Udostępnij:
Dodano: 11.05.2025, 04:00
ID ogłoszenia: 211521

Zobacz inne oferty

Do góry