StPr/25/3801
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 000 do 9 500 PLN
atrakcyjna stawka godzinowa (32-25zł/h) lub miesięczna pensja, możliwość dostosowania grafiku do potrzeb pracownika, w pełnym i niepełnym wymiarze godzin. Nowoczesna kuchnia wyposażona w najwyższej jakości sprzęt, praca w dynamicznym, przyjaznym i zgranym zespole, zniżki na posiłki dla rodziny i przyjaciół, darmowe lub zniżkowe posiłki podczas pracy, wsparcie ze strony kierownictwa, regularne spotkania integracyjne i imprezy firmowe, dostęp do środków ochrony indywidualnej i odzieży roboczej.
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu. Opracowywanie nowych dań i zmiana menu w zależności od sezonu i dostępności składników. Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania. Zarządzanie zapasami, zamawianie świeżych produktów i kontrola dat. Dbanie o zachowanie standardów higieny i czystości w kuchni. Współpraca z kelnerami i innymi pracownikami restauracji. Wspieranie pracy zespołu podczas szczytowych godzin w sytuacjach kryzysowych. Utrzymywanie relacji z dostawcami i współpraca w celu uzyskania najlepszych produktów. Rozwój swoich umiejętności kulinarnych oraz inspirowanie pozostałych członków zespołu do ciągłego doskonalenia się. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).
Miejsce pracy:
Młodej Polski 5, 83-010 Straszyn, powiat: gdański, woj: pomorskie
Pracodawca:
MARILYN BAR RADOSŁAW WOŁKANOWSKI
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- doświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym lokalu gastronomicznym, znajomość różnorodnych technik kulinarnych oraz umiejętność profesjonalnego przygotowywania potraw, umiejętności organizacyjne i zdolność pracy w warunkach dużej presji czasu, kreatywność w kreowaniu nowych dań oraz umiejętność pracy z menu, zdolność do pracy w zespole, komunikatywność, dokładność i dbałość o szczegóły w przygotowywaniu oraz podawaniu potraw. Gotowość do pracy w elastycznych godzinach, w tym w weekendy i święta. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub kursy kucharskie.
Inne wymagania:
doświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym lokalu gastronomicznym, znajomość różnorodnych technik kulinarnych oraz umiejętność profesjonalnego przygotowywania potraw, umiejętności organizacyjne i zdolność pracy w warunkach dużej presji czasu, kreatywność w kreowaniu nowych dań oraz umiejętność pracy z menu, zdolność do pracy w zespole, komunikatywność, dokładność i dbałość o szczegóły w przygotowywaniu oraz podawaniu potraw. Gotowość do pracy w elastycznych godzinach, w tym w weekendy i święta. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub kursy kucharskie.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
793 317 672
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail