StPr/25/1308
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Wynagrodzenie: od 4666 zł/brutto + dodatek stażowy + premia uznaniowa. Praca na umowę nas początek na czas określony 6 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno-sanitarnych. Mycie naczyń stołowych i kuchennych oraz utrzymanie w czystości pomieszczeń i stanowisk pracy oraz pokoju socjalnego.
- Firma oferuje: Świadczenia z Funduszu Socjalnego; nagrody jubileuszowe; ubezpieczenia grupowe; Kasa Zapomogowo-pożyczkowa.
- Godziny pracy: 7:00-15:00, 11:00-19:00. Praca również w soboty, niedziele i święta wg harmonogramu.
Miejsce pracy:
Traktorzystów 42, 40-695 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Pracodawca:
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "ZACISZE"
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- Wymagania niezbędne: 1. Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe - kierunkowe; 2. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych; 3. Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza min. 6 miesięcy. 4. Umiejętność gotowania i przyrządzania posiłków wg jadłospisu standardowego oraz dietetycznego w żywieniu zbiorowym; 5. Umiejętność obsługi urządzeń AGD oraz sprzętu gastronomicznego; 6. Sumienność, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy samodzielnej i w zespole, właściwa postawa etyczna; 7. Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Inne wymagania:
Wymagania niezbędne: 1. Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe - kierunkowe; 2. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych; 3. Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza min. 6 miesięcy. 4. Umiejętność gotowania i przyrządzania posiłków wg jadłospisu standardowego oraz dietetycznego w żywieniu zbiorowym; 5. Umiejętność obsługi urządzeń AGD oraz sprzętu gastronomicznego; 6. Sumienność, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy samodzielnej i w zespole, właściwa postawa etyczna; 7. Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Monika Plichta
Nr telefonu:
32-202-54-32, 32-202-72-14
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 32-202-54-32, 32-202-72-14) w godzinach 7:00-15:00 od pon. do pt. celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice), pocztowy lub e-mail: [email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, pocztowy lub e-mail, Godziny : 7:00-15:00 od pon. do pt. KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!