StPr/25/0830
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 PLN
brutto/godzina
Zakres obowiązków:
Zarządzą personelem, tworzy menu restauracji, przygotowuje tureckie potrawy, kroi warzywa, owoce do sałatek, nadzoruję jakość produktów w restauracji, krojenie mięsa.
Miejsce pracy:
Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 3), UMIEJĘTNOŚĆ KOORDYNACJI PRACY INNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
- [Umiejętność 1] : przygotowanie dań tureckich
Inne wymagania:
[Umiejętność 1] : przygotowanie dań tureckich
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Agnieszka DREJWS
Nr telefonu:
914254991
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV