StPr/25/0346
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
zł brutto
Zakres obowiązków:
-przygotowywanie dań dla klientów restauracji,
-współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni,
-właściwe gospodarowanie środkami spożywczymi,
-sprawdzanie świeżości używanych produktów,
-dbanie o estetykę przygotowywanych potraw,
-sprawne przygotowywanie zamówionych potraw.
Po okresie próbnym, zatrudnienie.
Miejsce pracy:
Plac Królowej Jadwigi 2/19, 56-500 Syców, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
EXPRES-BAR S.C. GODLEWSKI WITOLD, ŁOKCEWICZ KAMILA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Kamila Łokcewicz
Wymagane dokumenty:
preferowane wykształcenie gastronomiczne lub ukończony kurs gastronomiczny, doświadczenie mni. 3 lata, znajomość różnych technik przygotowywania potraw, umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego, znajomość zasad przechowywania zywności, umiejętność komponowania menu, doboru składników, dbałość o estetykę potraw, odporność na stres, znajomość zasad higieny.
Sposób przekazania dokumentów:
Godziny : 8-15