StPr/25/0131
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 333 PLN
Zakres obowiązków:
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);
przyrządzanie zdrowych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi;
współuczestniczenie w opracowywaniu jadłospisów; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konsewacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;
sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie
naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Miejsce pracy:
Bystra, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 5)
- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, preferowany kierunek gastronomia; staż pracy - 5 m-cy; umiejętność pracy w zespole
Inne wymagania:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, preferowany kierunek gastronomia; staż pracy - 5 m-cy; umiejętność pracy w zespole
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie