StPr/25/0112
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń po zakończonej pracy; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji magazynu; zabezpieczanie prze3d zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców ; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka. jaj, mięsa, ryb oraz potraw z podrobów, potraw jarskich; wykańczanie i porcjowanie dań; sporządzanie potraw kuchni polskiej i regionalnej ; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz ich bieżąca konserwacja
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, preferowane gastronomiczne; staż pracy - 6 m-cy; dokładność, komunikatywność
Inne wymagania:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, preferowane gastronomiczne; staż pracy - 6 m-cy; dokładność, komunikatywność
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie + CV