StPr/25/0646
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 333 PLN
Zakres obowiązków:
Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; Obróbka wstępna surowców; Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; Porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
- Wykształcenie bez znaczenia; staż pracy - 6 m-cy; komunikatywność; kultura osobista; dokładność; umiejętność pracy w grupie; umiejętność pracy pod presją czasu; dbałość o szczegóły
Inne wymagania:
Wykształcenie bez znaczenia; staż pracy - 6 m-cy; komunikatywność; kultura osobista; dokładność; umiejętność pracy w grupie; umiejętność pracy pod presją czasu; dbałość o szczegóły
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV