StPr/25/0697
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe ich gospodarowanie; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykańczanie, porcjowanie dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych ; sporządzanie produktów małej gastronomii (pierogi, naleśniki, krokiety); sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego) , a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
- chęć dopracy; osoba uczciwa, miła, zdolna do wysiłku
Inne wymagania:
chęć dopracy; osoba uczciwa, miła, zdolna do wysiłku
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Grzegorz Lichoń
Nr telefonu:
183536307
Wymagane dokumenty:
skierowanie + CV