StPr/25/0485
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna składników, przyrządzanie prostych potraw, pomoc w porcjowaniu i estetycznym podaniu dań, dbanie o czystość stanowiska pracy, sprzętu kuchennego i pomieszczeń w tym mycie naczyń i utrzymanie porządku zgodnie z zasadami HACCP i BHP
Miejsce pracy:
Poniatowa, powiat: opolski, woj: lubelskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, Umiejętność pracy w zespole
- podstawowe doświadczenie w gastronomii- odbyty staż
Inne wymagania:
podstawowe doświadczenie w gastronomii- odbyty staż
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Anna Malec
Nr telefonu:
818277356
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie do pracy