StPr/25/1460
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
4 666 PLN
Zakres obowiązków:
1. Przestrzeganie zasad higieny,
2. Przygotowywanie i wydawanie posiłków na oddziały szpitalne zgodnie
z obowiązującymi w Szpitalu normami,
3. Dbanie o należyte wykorzystywanie produktów oraz odpowiednie ich przechowywanie.
4. Zmywanie naczyń kuchennych oraz dbanie o porządek miejsca pracy i całej kuchni szpitalnej.
5. Rzetelne wykonywanie poleceń szefa kuchni oraz Kierownika kuchni szpitalnej.
Praca w godz. 6.30-18.30 (12 godzin). Praca również w weekendy (w zamian przysługuje dzień wolny na tygodniu).
Miejsce pracy:
Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Pracodawca:
Szpital Specjalistyczny im. Edmunda Biernackiego w Mielcu
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- - wykształcenie minimum zawodowe (preferowane kierunkowe) - preferowane doświadczenie w pracy w gastronomii - preferowana umiejętność planowania i organizacji pracy - komunikatywność, umiejętność pracy z zespołem - posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej
Inne wymagania:
- wykształcenie minimum zawodowe (preferowane kierunkowe) - preferowane doświadczenie w pracy w gastronomii - preferowana umiejętność planowania i organizacji pracy - komunikatywność, umiejętność pracy z zespołem - posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Roksana Krzystyniak
Nr telefonu:
177800131, 177800140
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt z pracodawcą: - telefonicznie: Roksana Krzystyniak tel. 17 78 00 131, Edyta Hyjek tel. 17 78 00 140 - mailowo - [email protected], Dokumenty aplikacyjne tj. CV, list motywacyjny powinny być opatrzone własnoręcznym podpisem oraz klauzulą o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail