2406578
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 14,00 EUR
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji Lady Helen, wyróżnionej gwiazdką Michelin.
Główne obowiązki:
- Utrzymywanie najwyższych standardów w przygotowaniu i serwowaniu potraw
- Efektywna praca w zespole
- Zapewnienie profesjonalnej, przyjaznej i uprzejmej obsługi
- Przestrzeganie standardów BHP i higieny w kuchni
- Wydawanie poleceń w swojej sekcji oraz rzetelne wykonywanie zadań powierzonych przez sous chefa lub szefa kuchni
- Przejmowanie odpowiedzialności za swoją sekcję i wspieranie pracy kuchni podczas nieobecności starszych kucharzy.
Miejsce pracy:
Thomastown, Co. Kilkenny, Irlandia
Pracodawca:
Mount Juliet Estate
Liczba godzin pracy w tygodniu:
39
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
- Doświadczenie jako kucharz na podobnym stanowisku w profesjonalnej, intensywnie pracującej kuchni hotelu 4- lub 5-gwiazdkowego. Bardzo dobra znajomość HACCP i procedur bezpieczeństwa żywności.
Inne wymagania:
Doświadczenie jako kucharz na podobnym stanowisku w profesjonalnej, intensywnie pracującej kuchni hotelu 4- lub 5-gwiazdkowego. Bardzo dobra znajomość HACCP i procedur bezpieczeństwa żywności.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z EOG
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Na email