StPr/25/0069
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
4350,00 + premia+ dodatek stażowy
Zakres obowiązków:
Kierowanie gospodarką żywieniową w ramach funkcjonowania kuchni, kierowanie pracą podległego personelu, przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi, wymogami technologii żywienia, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, wydawanie ich punktualnie o wyznaczonej godzinie, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sprzątanie magazynów żywnościowych, kuchni i innych pomieszczeń w przydzielonym terenie, przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych BHP i PPOŻ, oraz dyscypliny pracy, natychmiastowe zgłaszanie Dyrektorowi Szkoły lub Kierownikowi Internatu usterek i wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, wykonywanie innych prac zleconych przez Kierownika Internatu lub Dyrektora Szkoły.
Miejsce pracy:
Kamieńskiego 49, 30-644 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Pracodawca:
ZESPÓŁ SZKÓŁ ELEKTRYCZNYCH NR 1 IM. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH W KRAKOWIE
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Kucharz*
- książeczka sanepid
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe lub mile widziane średnie doświadczenie zawodowe: mile widziane umiejętności: sprawność fizyczna, spostrzegawczość, dyspozycyjność, umiejetności organizacyjne, umiejętności manualne, punktualność, uczciwość, pracowitość, rzetelność i dbałość o jakość wykonywanej pracy, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Inne wymagania:
wykształcenie: zasadnicze zawodowe lub mile widziane średnie doświadczenie zawodowe: mile widziane umiejętności: sprawność fizyczna, spostrzegawczość, dyspozycyjność, umiejetności organizacyjne, umiejętności manualne, punktualność, uczciwość, pracowitość, rzetelność i dbałość o jakość wykonywanej pracy, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Pracodawca
Nr telefonu:
12 655 12 93w.21
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail