327038
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 000 do 8 500 PLN
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami - a la carte, przyjęcia, catering. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Praca w warunkach presji czasu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny. Praca zgodnie z systemem HACCP. Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów. Zamawianie towaru. Dbanie o prawidłowy food cost. Obsługa klientów.
Miejsce pracy:
Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- Min. trzyletnie doświadczenie na oferowanym stanowisku. Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
Inne wymagania:
Min. trzyletnie doświadczenie na oferowanym stanowisku. Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
Osoba do kontaktu:
Bożena Szczupak
Nr telefonu:
16 648 22 78
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail