StPr/24/0921
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 300 PLN
godz. pracy 7.00-15.00, 13.00-21.00
Zakres obowiązków:
samodzielny kucharz/ przygotowywanie farszu, przygotowanie maszyn do produkcji, obsługa maszyn do produkcji pierogów, naleśników
Miejsce pracy:
41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Pracodawca:
Garmażer S. C. Ewa Powała, Piotr Powała
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- wymagania: ukończona szkoła gastronomiczna, min. 2 lata praktyki w zawodzie, w przypadku technika obsługi maszyn spożywczych- min. 1 rok stażu pracy, bez nałogów, komunikatywna znaj. j. polskiego
Inne wymagania:
wymagania: ukończona szkoła gastronomiczna, min. 2 lata praktyki w zawodzie, w przypadku technika obsługi maszyn spożywczych- min. 1 rok stażu pracy, bez nałogów, komunikatywna znaj. j. polskiego
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
502-38-48-98, 605-335-822
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail