329304
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
- przygotowanie i obróbka ryb oraz produktów rybnych,
- przygotowanie marynat, sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami,
- kontrola jakości surowców oraz gotowych produktów,
- przestrzeganie standardów sanitarno-higienicznych,
- współpraca z zespołem w celu zapewnienia płynności procesów produkcji,
- monitorowanie i utrzymanie odpowiednich warunków przechowywania produktów.
Miejsce pracy:
Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- - doświadczenia na podobnym stanowisku, szczególnie w przetwórstwie rybnym lub gastronomii, - umiejętność pracy w zespole, - znajomość zasad HACCP oraz standardów higieny, - dokładność, sumienność i zaangażowanie w wykonywane zadania, - mile widziane doświadczenie gastronomiczne.
Inne wymagania:
- doświadczenia na podobnym stanowisku, szczególnie w przetwórstwie rybnym lub gastronomii, - umiejętność pracy w zespole, - znajomość zasad HACCP oraz standardów higieny, - dokładność, sumienność i zaangażowanie w wykonywane zadania, - mile widziane doświadczenie gastronomiczne.
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
Osoba do kontaktu:
Anna Wójcik
Nr telefonu:
887-873-131
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail