KUCHARZ W PRZETWÓRSTWIE RYBNYM


Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 4 666 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
Anna Wójcik
Anna Wójcik
  • Polski

Opis

Numer:
329304

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN

Zakres obowiązków:
- przygotowanie i obróbka ryb oraz produktów rybnych,
- przygotowanie marynat, sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami,
- kontrola jakości surowców oraz gotowych produktów,
- przestrzeganie standardów sanitarno-higienicznych,
- współpraca z zespołem w celu zapewnienia płynności procesów produkcji,
- monitorowanie i utrzymanie odpowiednich warunków przechowywania produktów.

Miejsce pracy:
Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Pracodawca:
kontakt przez OHP

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe
  • - doświadczenia na podobnym stanowisku, szczególnie w przetwórstwie rybnym lub gastronomii, - umiejętność pracy w zespole, - znajomość zasad HACCP oraz standardów higieny, - dokładność, sumienność i zaangażowanie w wykonywane zadania, - mile widziane doświadczenie gastronomiczne.


Inne wymagania:
- doświadczenia na podobnym stanowisku, szczególnie w przetwórstwie rybnym lub gastronomii, - umiejętność pracy w zespole, - znajomość zasad HACCP oraz standardów higieny, - dokładność, sumienność i zaangażowanie w wykonywane zadania, - mile widziane doświadczenie gastronomiczne.

Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP

Osoba do kontaktu:
Anna Wójcik

Nr telefonu:
887-873-131

E-mail:
[email protected]

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 04.07.2025, 06:00
ID ogłoszenia: 254151
Wynagrodzenie
od 4 666 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
Anna Wójcik
Anna Wójcik
Udostępnij:
Dodano: 04.07.2025, 06:00
ID ogłoszenia: 254151

Zobacz inne oferty

Do góry