StPr/25/0929
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
brutto, wynagrodzenie w zależności od posiadanego doświadczenia praca w systemie 2 zmianowym 6-14, 14-22
Zakres obowiązków:
wykonywanie analiz mikrobiologicznych surowych warzyw oraz produktów konserwowych i mrożonych zgodnie z harmonogramem badań, wykonywanie analiz mikrobiologicznych wody, powietrza oraz środowiska produkcyjnego (wymazy) z harmonogramem badań, pobieranie próbek zgodnie z obowiązującymi normami oraz opisywanie wytycznych do poboru prób w toku produkcji, monitorowanie i raportowanie wyników czystości mikrobiologicznej zakładu, ocena wyników i przygotowywanie raportów dla działu jakości i produkcji
Miejsce pracy:
POŁUDNIOWA 2, 82-500 Kwidzyn, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Pracodawca:
KWIDZYN SPÓŁKA AKCYJNA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- wykształcenie kierunkowe: mikrobiologia, biologia, biotechnologia, technologia żywności lub pokrewne, preferowane doświadczenie w laboratorium mikrobiologicznym, mile widziane w branży spożywczej, znajomość norm mikrobiologicznych dotyczących żywności roślinnej i przetworzonej, znajomość zasad GM
Inne wymagania:
wykształcenie kierunkowe: mikrobiologia, biologia, biotechnologia, technologia żywności lub pokrewne, preferowane doświadczenie w laboratorium mikrobiologicznym, mile widziane w branży spożywczej, znajomość norm mikrobiologicznych dotyczących żywności roślinnej i przetworzonej, znajomość zasad GM
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail

Zaloguj się przez Facebook