StPr/24/0487
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 700 PLN
brutto od 4.700 PLN w zależności od posiadanych kwalifikacji
Zakres obowiązków:
- przeprowadzanie badań mikrobiologicznych żywności,
- kontrola jakości i zapewnienie bezpieczeństwa produkowanej żywności
Miejsce pracy:
Kaszubska 2, 78-640 Tuczno, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
LUDWIG CZEKOLADA Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny w Tucznie
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie branżowe
- Poziom wykształcenia średnie lub wyższe w kierunku technologii żywności, towaroznawstwa, biologii lub pokrewnym Doświadczenie zawodowe: znajomość technik laboratoryjnych w zakresie badań mikrobiologicznych żywności, wskazana znajomość zagadnień z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz systemu zarządzania jakością, Umiejętności: biegła obsługa pakietu MS Office, w szczególności programu Excel Znajomość języków obcych (poziom): MILE WIDZIANY KOMUNIKATYWNY W MOWIE I PIŚMIE ANGIELSKI LUB NIEMIECKI
Inne wymagania:
Poziom wykształcenia średnie lub wyższe w kierunku technologii żywności, towaroznawstwa, biologii lub pokrewnym Doświadczenie zawodowe: znajomość technik laboratoryjnych w zakresie badań mikrobiologicznych żywności, wskazana znajomość zagadnień z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz systemu zarządzania jakością, Umiejętności: biegła obsługa pakietu MS Office, w szczególności programu Excel Znajomość języków obcych (poziom): MILE WIDZIANY KOMUNIKATYWNY W MOWIE I PIŚMIE ANGIELSKI LUB NIEMIECKI
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Bożena Lewicka
Nr telefonu:
67 259 39 24
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Cv i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail