StPr/25/07205
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 300 PLN
Zakres obowiązków:
1) wykonywanie analiz fizykochemicznych w żywności, głównie w mięsie i przetworach mięsnych,
2) udział w realizacji prac badawczych oraz prac komercyjnych,
3) wypełnianie bieżącej dokumentacji systemu zarządzania,
4) obsługa urządzeń laboratoryjnych,
5) realizacja badań od rejestracji do wydania sprawozdań,
6) udział w utrzymywaniu oraz ciągłym doskonaleniu skuteczności systemu zarządzania zgodnego z normą PN-EN ISO/IEC 17025.
Miejsce pracy:
Jubilerska 4, 04-190 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- zawód: Laborant biochemiczny (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
- komunikatywność, wysoka kultura osobista, biegła obsługa komputera, Microsoft Office, dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności
- Wymagane wykształcenie wyższe, co najmniej 3 m-ce doświadczenia zawodowego, obsługa podstawowego sprzętu laboratoryjnego, biegła obsługa komputera, Microsoft Office, dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności, komunikatywność, wysoka kultura osobista.
Inne wymagania:
Wymagane wykształcenie wyższe, co najmniej 3 m-ce doświadczenia zawodowego, obsługa podstawowego sprzętu laboratoryjnego, biegła obsługa komputera, Microsoft Office, dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności, komunikatywność, wysoka kultura osobista.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Agnieszka Uscińska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail