Zakres obowiązków:
Twoje zadania
- Wdrożenie wszystkich specyfikacji istotnych dla produkcji (wewnętrznych + zewnętrznych), takich jak metody produkcji, wytyczne dotyczące higieny pracy, wytyczne UVV i UE
- Zapewnienie efektywnego procesu produkcyjnego, szczególnie w zakresie funkcjonowania linii, wykorzystania personelu i materiałów
- Obsługa logistyki wychodzącej
- Szkolenie pracowników w ramach naszego procesu doskonalenia
- Współpraca z innymi obszarami produkcji, technologii i usług
- prace projektowe wewnętrzne i międzywydziałowe
- Prawidłowe postępowanie z substancjami niebezpiecznymi, smarami, środkami czyszczącymi itp.
- Dbałość o przestrzeganie przepisów istotnych dla pakwoania żywnościi (np. ciężar napełnienia, resztkowy tlen itp.)
- Ocena odchylenia i działania naprawcze lub podejmowanie decyzji dotyczących użytkowania urządzeń
- Wsparcie kierownictwa produkcji w opracowywaniu koncepcji i projektów
Miejsce pracy: Gewerbestr. 10, 03172 Guben, Niemcy
Pracodawca: JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca stała
Wymagania konieczne:
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Ukończone szkolenie zawodowe jako technik przetwórstwa mięsnego,echnologia żywności lub technik przetwórstwa spożywczego Komunikatwna znajomośc języka niemieckiego (B1)
Inne wymagania:
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Ukończone szkolenie zawodowe jako technik przetwórstwa mięsnego,echnologia żywności lub technik przetwórstwa spożywczego Komunikatwna znajomośc języka niemieckiego (B1)
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV i certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów:
e-mailem Pocztą Za pośrednictwem portalu arbeitsagentur.de
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 37 000 EUR