StPr/25/0479
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
od 11 000 PLN
Zakres obowiązków:
1. Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo
2. Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu
3. Współpraca z szefem kuchni - ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenie produktowe
4. Wdrażanie i nadzór nad procesami operacyjnymi (HACCP, BHP, kontrola stanów magazynowych)
5. Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomi w celu maksymalizacji przychodów i zysków
6. Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz konferencyjnych
7. Udział i nadzór w miesięcznych i rocznych inwentaryzacjach
8. Współtworzenie i przygotowanie kart menu, ofert sprzedażowych w gastronomii oraz akcji promocyjnych
Możliwośc zatrudnienia w ramach umowy zlecenia ze stawką 65 zł/h
Miejsce pracy:
Ciasna 8-10, 78-600 Wałcz, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
EKOMECH SP. Z O.O. KŁĘBOWIEC
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany, angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C1 - zaawansowany
- umiejętność analitycznego myślenia, Elastyczność, wysoka motywacja, doświadczenie w kontaktach z klientami, dobre maniery. , Znajomość systemu HACCP
- [Umiejętność 2] : klarowna i szybka komunikacja - z zespołem, przełożonym i działami wspierającymi (kuchnia, marketing, operacje) [Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : klarowna i szybka komunikacja - z zespołem, przełożonym i działami wspierającymi (kuchnia, marketing, operacje) [Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
AGNIESZKA STANGRECIAK
Nr telefonu:
607 389 686
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania