MANAGER RESTAURACJI

MANAGER RESTAURACJI

Gdański Urząd Pracy

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie, Umowa o świadczenie usług
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
6 000 - 8 000 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/7062

Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wynagrodzenie:
od 6 000 do 8 000 PLN
pracodawca oferuje: zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie/ b2b, system premiowy, % z utargu, rabaty pracownicze, elastyczny grafik oraz podział czasu pracy na pracę administracyjną i na pracę na sali z zespołem.

Zakres obowiązków:
Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji. Koordynacja pracy i rozdzielanie obowiązków. Motywowanie do osiągania jak najlepszych wyników. Współpraca z szefem kuchni i zespołem kuchni. Dbałość o dobry wizerunek i dobrą atmosferę. Nadzór nad estetyką lokalu. Zarządzanie kosztami i wynikami sprzedaży. Współtworzenie i realizacja budżetów sprzedażowych oraz kosztowych. Skuteczne wdrażanie działań zapewniających realizację budżetów. Nadzorowanie stanów magazynowych i jakości produktów. Składanie zamówień. Obsługa kelnerska. Prowadzenie analiz sprzedaży i raportowanie wyników. Kontrola standardów i świadczonych usług. Układanie grafików pracy. Odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu: rekrutacja, szkolenie i motywowanie pracowników. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).

Miejsce pracy:
Chmielna 72/1, 80-748 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Pracodawca:
MAGDALENA KRAUSE

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie ogólnokształcące
  • umiejętność zarządzania zespołem, doskonała organizacja pracy własnej i zespołu, praktyczna znajomość procesów związanych z codziennym funkcjonowaniem restauracji, znajomość systemu POS, znajomość języka angielskiego, orientacja na klienta i umiejętność budowania relacji z gośćmi, odpowiedzialność i samodzielność w działaniu połączona z entuzjazmem w pracy.


Inne wymagania:
umiejętność zarządzania zespołem, doskonała organizacja pracy własnej i zespołu, praktyczna znajomość procesów związanych z codziennym funkcjonowaniem restauracji, znajomość systemu POS, znajomość języka angielskiego, orientacja na klienta i umiejętność budowania relacji z gośćmi, odpowiedzialność i samodzielność w działaniu połączona z entuzjazmem w pracy.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
508 777 023

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
- CV.

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Dodano: 12.09.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 313282
Wynagrodzenie
6 000 - 8 000 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
Udostępnij:
Dodano: 12.09.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 313282

Zobacz inne oferty

Do góry